Yucho Japonica Kome Shochu - Shochu fremstillet på 100% japanske ris af typen Japonica - og der er sågar sat et smukt risstrå i flasken af selvsamme type som drikken er destilleret på!
Nedsat pris

Yucho Japonica Kome Shochu

Shochu fremstillet på 100% japanske ris af typen Japonica - og der er sågar sat et smukt risstrå i flasken af selvsamme type som drikken er destilleret på!

269,00 kr. 289,00 kr. - 20,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Japonica er hovedbetegnelsen for den japanske kort-kornede ristype, der bruges til alt fra den ydmyge skål ris til middagen, til sushi og sake.

I denne flaske får du ikke bare en shochu destilleret på de japanske ris, du får også et strå af selvsamme Japonica ris, som giver yderligere smag til drikken, men som også pryder den smukke flaske og dens indhold.

Smagen er klar, let og forfriskende og risen og dens naturlige smagsnoter er i højsædet.

Produktinformation

EG60201
Produktinformation
Alkohol volumen
33%
Indhold volumen
375ml
Produceret i
Japan

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.