Shochu/Soju Sengetsu Kome Shochu 720ml EG04820

Sengetsu Kome Shochu 720ml

Kome Shochu. Smagen af ris står tydeligt frem og præges af mineralske noter og en næsten frisk mundfylde. 

219,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Sengetsu, der betyder "halvmåne", får navnet fra Sengetsu slottet, hvor Sagara-klanen herskede uafbrudt i Hitoyoshi-Kuma-regionen i 700 år.

Sengetsu kan prale af over et århundredes historie og tradition. Der bruges kun omhyggeligt udvalgte, højkvalitets ris og flodvand fra den rene Kuma-flod, der er en del af Hitoyoshi's uspolerede natur. Sengetsu Shochu er især populær blandt de lokale i Hitoyoshi, hjemstavnen for Kuma Shochu. Denne Shochu sætter standarden for Kuma Shochu, med en mild smag og et strejf af umami, der passer perfekt både on the rocks eller med varmt vand.

Ordet Sengetsu betyder ikke kun "halvmåne", men er faktisk en nærmere betegnelse for den tyndeste slags halvmåne, hvor månen ligner en buet tråd i himlen. De seks stjerner, der omgiver halvmånen på etiketten, repræsenterer de seks toji-master destillatører - der med omhu har beskyttet Sengetsus historie i over et århundrede.

Produktinformation

EG04820
Produktinformation
Alkohol volumen
25%
Indhold volumen
720ml

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.

Du vil eventuelt også synes om