Masumi Sumi 25 Kasutori Shochu 720ml - Sumi 25 er destilleret fra Masumi's bedste sake kasu - en sjælden type shochu, der fanger Masumi's ånd. Shochu-fans elsker dens rene, bløde karakter.

Masumi Sumi 25 Kasutori Shochu 720ml

Sumi 25 er destilleret fra Masumi's bedste sake kasu - en sjælden type shochu, der fanger Masumi's ånd. Shochu-fans elsker dens rene, bløde karakter.

249,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Sumi 25 er en såkaldt Otsurui Kasutori Shochu, og det er Masumi bryggeriets eneste Shochu. Det er den, fordi den fremstilles udelukkende på sake kasu fra produktionen af de famøse Masumi sake. Denne type Shochu er også kendt som en Honkaku Shochu.
Sake Kasu kan bruges til mange forskellige ting - lige fra supper til marinader, skønhedsprodukter og altså denne fantastiske Shochu!

Når man hæver glasset med Sumi 25, er det første der rammer næsen, en umiskendelig duft af søde ris, men også noter af æble og melon dukker op.
I smagen gemmer sig en flot mineralsk karakter og igen træder risene forrest i billedet og giver en mild sødme, men også en fremtræden alkohol der har en fantastisk let fornemmelse.

En udsøgt Shochu der kan nydes både som den er, over is, eller blandet med varmt vand. Mulighederne er mange og smagen ændrer karakter med serveringsmetoden.

Sumi 25 parres perfekt med saltede retter med noter af citrus som f.eks. grillet fisk med Ponzu Soja.

Produktinformation

Masumi
EG82685
Produktinformation
Alkohol volumen
25%
Indhold volumen
720ml
Produceret i
Japan

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. /

Vand, sake kasuDu vil eventuelt også synes om