Mizuho Island Spirits Ryukyu Awamori - Mizuho Island Spirits er en frisk Awamori produceret af Mizuho Distillery på øen Okinawa i Ryukyu-øgruppen. Awamori er i familie med den mere kendte Shochu.

Mizuho Island Spirits Ryukyu Awamori

Mizuho Island Spirits er en frisk Awamori produceret af Mizuho Distillery på øen Okinawa i Ryukyu-øgruppen. Awamori er i familie med den mere kendte Shochu.

379,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Mizuho Island Spirits producerer denne såkaldte "Ryukyu Awamori" som er en ung, frisk stil af Okinawas klassiske brændevin.
Awamori minder meget om den mere udbredte Shochu, men denne traditionelle risbrændevin er blevet fremstillet udelukkende på Okinawa-øerne siden det 15. århundrede. Til forskel fra Shochu, hvor der benyttes de kort-kornede Japonica ris, benyttes der til Awamori langkornede ris af typen Indica. Der benyttes også sort koji og der benyttes en metode med enkeltfermentering hvor der til Shochu oftest benyttes dobbeltfermentering.

Selvom Awamori ikke ofte ses uden for Japan, vinder dens subtile elegance konstant fans over hele verden.
Smag og duft præges af sprøde æbler, melon, citrus og litchi. 

Prøv den i dine cocktails eller nyd den som de gør på Okinawa - blandet med iskoldt vand og isterninger!
Den mest populære måde at drikke awamori på er med vand og is. Når den serveres på en restaurant i Okinawa, vil den næsten altid være ledsaget af en beholder med is og en karaffel med vand. Awamori kan også drikkes direkte, on the rocks og i cocktails.

Produktinformation

EG60310
Produktinformation
Alkohol volumen
40%
Indhold volumen
720ml
Produceret i
Japan

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.

Du vil eventuelt også synes om