Jinro Soju Shotglas 5cl - Originalt Jinro Chamisul shotglas på 5cl - perfekt til at nyde din Soju på koreansk manér! Glasset prydes af HiteJinro's elskelige frø-maskot.

Jinro Soju Shotglas 5cl

Originalt Jinro Chamisul shotglas på 5cl - perfekt til at nyde din Soju på koreansk manér! Glasset prydes af HiteJinro's elskelige frø-maskot.

19,00 kr.
Inkl. moms
 Ikke på lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Er du klar til at nyde din Jinro Soju i stil? Vores Jinro Soju shotglas på 5 cl er den perfekte ledsager til din koreanske yndlingsdrik. Med sin kompakte størrelse og elegante design er dette shotglas ideelt til at servere Soju på den koreanske måde.

Det er lavet af høj kvalitet glas, der fremhæver den krystalklare kvalitet af din Soju. Det slanke design passer perfekt til din hånd, og det giver dig mulighed for at nyde hvert eneste shot af Soju med stil og finesse.

Uanset om du er vært for en fest eller bare ønsker at forkæle dig selv med en smagsfuld oplevelse, er vores Jinro Soju shotglas det perfekte valg. Så fyld glasset, løft det mod himlen og skål i den forfriskende verden af Jinro Soju!

Produktinformation

HiteJinro
VZ12345
Produktinformation
Indhold volumen
5cl
Produceret i
Korea
Materiale
Glas

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.

Du vil eventuelt også synes om