Shochu/Soju Jinro Strawberry Flavour Soju 350ml EG53214

Jinro Strawberry Flavour Soju 350ml

Koreansk Soju med sød smag af jordbær fra populære HiteJinro, der er kendt for deres filtrering gennem bambuskul.

45,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Denne autentiske koreanske Soju fra HiteJinro med frugtjuice fra søde jordbær er både super smooth, nem at drikke og perfekt at servere til en dessert.

Med en lavere alkohol procent og en mere naturlig smag end f.eks. en skarp vodka, er soju for mange det foretrukne valg at servere ved festlige lejligheder eller mixed i cocktails.
Den koreanske drikkekultur er næsten blevet synonymt med Soju og ingen mere prominent end den største producent Jinro, hvis ikoniske grønne flaske optræder i alt fra K-dramaer til Psy's musikvideo for sangen Hangover.
Til trods for sangtitlen skulle Jinro's firedobbelte filtrering med aktivt bambuskul dog eftersigende give færre tømmermænd - og en renere drik ;)

Produktinformation

HiteJinro
EG53214
Produktinformation
Alkohol volumen
13%
Indhold volumen
350ml
Produceret i
Korea

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.

Du vil eventuelt også synes om