Shochu Akarui Nouson Imo Shochu 720ml EC04040

Akarui Nouson Imo Shochu 720ml

Medaljevindende Imo Shochu på søde kartofler fra Kirishimacho Jyoryusho

265,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Denne Imo Shochu er noget helt for sig selv. Vi tør godt garantere for en helt unik smagsoplevelse - dommerne i både The New York International Spirits Competition 2018 og San Francisco World Spirits Competition 2018 er enige med os. Her har den høstet hhv. Guld og Dobbelt Guld medaljer!
Samtidig er det en Shochu mange japanere sværger til, netop pga. den helt unikke smagsprofil.

En Imo Shochu betegner at drikken er baseret på søde kartofler. Ved indgangen til distilleriet Kirishimacho Jyoryusho i den gamle, traditionsrige by Kirishima i Kagoshima området, står skrevet "god shochu skabes fra god jord, og god jord skabes i et lyst landområde" - og netop "lyst landområde" er hvad "Akarui Nouson" kan oversættes til. Her dyrkes de søde kartofler som er gule og har et højt indhold af stivelse. Disse søde kartofler skaber sammen med det lokale, friske vand, basen for denne unikke Shochu. 

Distilleriet brygger drikken i håndlavede lerpotter, hvor fermenteringen sættes i gang med Koji ris fra det lokale område. Her opnår man en et alkohol indhold på 25% og den helt unikke, prisvindende smagsoplevelse.

Råvarerne skinner tydeligt igennem i både duft og smag - man rammes straks af en sødlig, krydret duft, der bærer tydeligt præg af de søde kartofler, der med sine noter af jord og bark, hurtigt bringer minder om landlige omgivelser frem i hukommelsen. Smagen starter skarpt på tungen, men rundes hurtigt af med en vedvarende eftersmag, hvor smagen af sød kartoffel er dominerende. Der er let bitre, jordede smagstoner der rundes af med en blid sødme, som matches perfekt af skarpheden fra alkohollen.

Skal vi sammenligne med mere velkendte drikke fra danske himmelstrøg, kan man sammenligne denne Shochu med en mildt krydret snaps. Du vil dog med garanti få en helt anden smagsoplevelse end den vante akvavit eller snaps du kender, med denne Imo Shochu.

Produktinformation

EC04040
Produktinformation
Alkohol volumen
25%
Indhold volumen
720ml

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.

Alkohol

Du vil eventuelt også synes om