Shochu/Soju Konno Imo Shochu 720ml EG00601

Konno Imo Shochu 720ml

Shochu baseret på sød kartoffel - en unik japansk aroma og smagsoplevelse!

279,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

De søde kartofler dyrkes bredt på tværs af det sydlige Kyūshū siden Edo-perioden. Oprindeligt blev den næsten udelukkende produceret i Kagoshima og Miyazaki præfekturerne, men er i dag lavet på tværs af Japan ved hjælp af lokalt dyrkede søde kartofler.

Smagen af Imo Shochu er lidt røget, med jordlige toner der for nogen minder om whisky.

De søde kartofler sætter sit præg på smagen, der giver en unik smagsoplevelse.

Oyuwari Shochu

Denne drik består af hvilken som helst shochu opblandet med varmt vand, og kan være med til at frembringe en mere frisk og mild aroma. Eftersom imo shochu er baseret på sød kartoffel og i forvejen har en naturlig sødme og masser af aroma, er denne et oplagt valg at bruge. 

Bland 4 dele vand i en kop og derefter 6 dele shochu uden at mixe. Da shochu har en tungere fylde end vand, vil væsken naturligt blande sig med hinanden.

Vent 5 min, nyd aromaen og tag et sip af den lækre varme oyuwari.

Produktinformation

EG00601
Produktinformation
Alkohol volumen
25%
Indhold volumen
720ml

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.

Du vil eventuelt også synes om