Shochu Senya-Issui Kome Shochu 720ml EC03010
Nedsat pris

Senya-Issui Kome Shochu 720ml

Japansk Ris Shochu med flot mild aroma og klar, forfriskende smag

199,00 kr. 235,00 kr. - 36,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner på Trustpilot

 

Fri fragt ved køb over 499 - også til hjemmeadresse!

 

Hurtig levering - Du har dine varer inden for 1-2 hverdage

Beskrivelse

Kome Shochu Senya-Issui fra Hakutsuru Sake Brewing Co.

Hakutsuru bryggeriets rødder går helt tilbage til 1743, i Japans Edo periode. Hakutsuru betyder "Hvid Trane", og tranen er i Japan betragtet som både lykkebringende og yndefuld. Her har man udvalgt og perfektioneret klassiske japanske drikke som Shochu og Sake i århundreder, og det bærer denne velsmagende Kome Shochu selvfølgelig også præg af.

Shochu af Kome typen, betegner at drikken er baseret på ris-korn. Bryggeren starter Koji-Kin processen, hvor selve gæringen sættes i gang, på en base af Japonica ris. Denne ristype, samt det lokale vand, er med til at danne smagsnuancerne i Shochuen. Efter gæringen bliver Shochu, modsat Sake, destilleret, hvilket giver den en skarpere smag og en højere alkoholprocent. I dette tilfælde er der benyttet en destillering under lavt tryk, hvor alkoholprocenten ender på 25%.

Oftest drikkes Shochu blandet op med kold eller varm vand, hvor man ender med en alkoholprocent omkring 12-15%. Basen på ris, betyder en frisk og let smag, med en utrolig klarhed. Drikkes Shochu'en rent, bliver man mødt af diskrete noter af blomster, en mild sødme og en eftersmag med beskedne toner af peber og stenfrugter. Drikkes den oyuwari (blandet med varmt vand på 70-80 grader), spredes aromaerne fra drikken sig og fornemmelsen af varme fra alkohollen mærkes i kroppen - perfekt til en kold vinterdag foran pejsen. Drikkes den mizuwari (fortyndet med koldt vand), kommer subtile noter af lakridsrod frem i smagen og den markante, fremtonede alkohol, afdæmpes. En fornøjelse på en varm sommeraften.

Produktinformation

EC03010
Produktinformation
Alkohol volumen
25%
Indhold volumen
720ml

Du vil eventuelt også synes om

Kunder, der købte denne vare, købte også