Shochu/Soju Chum Churum Soju Original 360ml EG30030

Chum Churum Soju Original 360ml

Koreansk Soju med en forfriskende smag fra populære producent Lotte, der er kendt for at bruge ioniseret vand (alkalisk) i produktionen.

78,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner på Trustpilot

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Denne soju baseret på ris byder på  en utrolig smooth smagsoplevelse med ioniseret vand og friske smagsnoter med hints af ingefær og pære.

Med en lavere alkoholprocent og en mere naturlig smag end f.eks. en skarp vodka, er soju for mange det foretrukne valg at servere ved festlige lejligheder eller mixed i cocktails, og drikken er næsten blevet synonymt med den koreanske drikkekultur.

Blandt andet har BLACKPINKs Jennie for nylig overtaget rollen som hovedpromoter for Chum Churum. Til alle jer BLINKS derude kan I se reklamevideoen her!

Produktinformation

EG30030
Produktinformation
Alkohol volumen
17%
Indhold volumen
360ml

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.

Alkohol

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. /

Renset vand (alkalisk), ethylalkohol (destilleret fra tapioka og ris), risalkohol, majssirup med højt fruktoseindhold, DL-alanin, sødemiddel (steviosid).

Oprindelse: Korea Du vil eventuelt også synes om