Japanske knive MAC Chef Series H-30 Knivsæt - 2 Knive VKH30

MAC Chef Series H-30 Knivsæt - 2 Knive

Fantastisk sæt med 2 knive fra verdenskendte MAC, i Chef serien. Her får du 2 knive til en super skarp pris, der kan bruges til stort set alle opgaver.

799,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Lad dig ikke snyde af prisen! Her får du virkelig meget kniv for pengene og en skarphed du ikke normalt finder i denne prisklasse!

Med dette sæt får du både kokkekniven HB-85 med en bladlængde på 21cm og universalkniven HB-55 med en bladlængde på 12,5cm.
Begge knive har blade af højkvalitets stål og behagelige skæfter af lamineret birk, også kaldet Pakkatræ. Med disse to knive kan du opfylde stort set alle dine hakke-, snitte- og skærebehov, og for os er det ikke en overraskelse at de er blandt nogle af de absolut bedst solgte kokkeknive.

MAC knivende bliver smedet i byen Sakai i Japan, som er historisk kendt for knivproduktion.
MAC har en lang tradition for håndværket, som stammer tilbage fra smedningen af de gamle samuraisværd. Hver eneste kniv bliver stadigt håndslebet og kvalitetskontrolleret inden de forlader produktionen. MAC-knivene har et højt kulindhold, som medvirker til at de holder skarpheden, og samtidigt er rustfrie.

MAC knive er kendt for deres utrolige holdbarhed, skarphed og ikke mindst super attraktive pris. Med et blad i Molybdenum stål med en hårdhed på 59 HRC og et skæfte i Pakkatræ er du sikret en super skarp kniv der er mange kokkes absolutte favorit.

Kokkekniven er også kendt som en Gyuto/Gyoto, og universalkniven kaldes også en Utility kniv eller en Petty kniv.

Produktinformation

MAC
VKH30
Produktinformation
Længde
HB-55: 12,5cm
HB-85: 21cm
Ståltype
MAC Molybdenum rustfri
Håndtag Materiale
Pakkatræ af birk
Hårdhed HRC
59

Kunder, der købte denne vare, købte også