Japanske knive Yaxell Ran Santoku Kokkekniv 16,5cm VK36001

Yaxell Ran Santoku Kokkekniv 16,5cm

Japansk Santoku kokkekniv i 69-lags Damascus stål med VG-10 kerne - RAN serien er exceptionel kvalitet og uovertruffen skæreevne og skarphed fra Yaxell.

1.395,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

RAN knivene fra Yaxell har en klinge der er fremstillet af 69-lags Damascus rustfrit stål med en skærekerne af VG-10 rustfrit stål. De mange stållag danner et unikt mønster der ser fantastisk ud, er holdbart og ikke mindst med til at sørge for en ultra skarp skæreoplevelse.

Serien har et elegant sort Micarta håndtag som er fæstnet med 2 stålfri nitter. Micarta er et enormt solidt og slidstærkt materiale lavet af harpiks og hør. Dette materiale holder årtier - og så er det ikke-krympende og lugtfrit.

Med hårdhed på hele 61 HRC, er kniven i stand til at blive helt ufatteligt skarp, og samtidigt holde skarpheden i lang tid.

RAN betyder "The Excellent" på japansk, og med denne serie af knive kan du nyde mange timer i køkkenet med en exceptionel langvarig skarphed.

Du kan læse om producenten Yaxell her.

Denne type kniv er kendt som en Santoku eller i daglig tale tit omtalt som "japansk kokkekniv".

Løst oversat betyder Santoku "de tre dyder/fordele". Santoku er den traditionelle japanske form for køkkenkniv, der kan sammenlignes med den tyske kokkekniv. Navnet 'tre fordele' stammer fra dens alsidighed, da den kan bruges til skæring af både fisk, kød og grøntsager.

OBS - dette er en kniv, der som alle andre knive i vores sortiment, bør benyttes og behandles med omhu. 

Vil du holde din kniv skarp, så stryg den på et keramisk strygestål med kontrollerede bevægelser.
Skal kniven slibes, så gør det på vådsten, eller få det gjort hos en professionel knivsliber.
Brug aldrig opvaskemaskine til rengøring af kniven, og skær hverken i ben eller frosne varer - nok er der tale om en robust kniv, men man bør altid passe på hvad man skærer i. Overholder du disse råd, har du en god kniv i mange år.

Produktinformation

Yaxell
VK36001
Produktinformation
Længde
Blad: 165mm
Medfølgende tilbehør
Æske
Ståltype
69 lag VG-10 Damascus Stål
Håndtag Materiale
Micarta
Hårdhed HRC
61
Produceret i
Japan