Tørrede krydderier Five Spice Krydderipulver 10g JH05008

Five Spice Krydderipulver 10g

Kanel, stjerneanis, koriander, peber og lakrids malet til et fint pulver. Klassisk Five Spice kryddermix med balanceret aroma og smag til det asiatiske køkken.

15,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Super populær krydderiblanding i det kinesiske og taiwanesiske køkken med en fantastisk aroma, der gør sig særdeles godt i marinader, wokretter og til stegning og bagning. Five spice varierer en smule mellem forskellige brands, men det overordnede formål er at tilbyde både varme, søde, bitre og skarpe smage i det samme blend.

I denne udgave indgår lakridsrod og koriander, men der kan f.eks. også forekomme appelsinskal, galangal, muskatnød og ingefær i en Five Spice blanding.

Der er især tradition for at benytte Five Spice som rub og marinade på grillet kød, men krydderierne kan i princippet tilsættes samtlige retter, hvor et ekstra aromatisk pift virkelig kan gøre en forskel f.eks. i fladbrød, i en spicy cocktail, på dine ristede kartofler eller i en dessert! Mange juleopskrifter er faktisk ganske kompatible med dette asiatiske spice ;)

Produktinformation

JH05008
Produktinformation
Vægt
10g
Produceret i
Kina

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Kanel, stjerneanis, korianderpulver, peber, lakridspulver.

Oprindelse: Kina

Energi (kJ) 1456 kJ
Energi (kcal) 348 kcal
Fedt 8,0 g
   (heraf mættet) 0,0 g
Kulhydrat 73,0 g
   (heraf sukkerarter) 0,0 g
Protein 1,0 g
Salt 0,07 g


Du vil eventuelt også synes om