Beskrivelse
Nanami Togarashi og Shichimi Togarashi er stort set det samme produkt. Ingredienserne er de samme, det er blot et spørgsmål om blandingsforholdet.
I Nanami Togarashi er der som hovedregel mere appelsinskal, hvilket giver en mere markant aroma.
Shichi er japansk for "syv" og togarashi betyder "peber", deraf navnet "syv-krydderi" eller måske mere brugt "seven-spice". Det henviser til antallet af krydderier (plus nori-tang), der typisk anvendes i denne blanding. Der findes mange variationer, men shichimi togarashi indeholder typisk rød chili peber, sansho eller sichuan peberkorn, tørret appelsinskal, sorte sesamfrø, hvide sesamfrø, stødt ingefær, valmuefrø og nori (tang).
Nanami Togarashi er perfekt til krydring af stegte retter, topping af sushi og som ingrediens i chili-mayo.
Produktinformation
Produktinformation
- Vægt
- 15g
- Produceret i
- Japan
Indhold
Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g
Chillipeber (52%), appelsinskal, sorte- & hvide SESAMfrø, sansho (japansk peber), ingefær, tang
Energi (kJ) | 1626 kJ |
Energi (kcal) | 393 kcal |
Fedt | 21 g |
(heraf mættet) | 3,6 g |
Kulhydrat | 17 g |
(heraf sukkerarter) | 7,6 g |
Protein | 16 g |
Salt | 0,02 g |