Beskrivelse
Den klassiske japanske karry blanding der bruges til Karee Raisu, Katsukaree, karry udon nudler og meget mere. Den japanske karryblanding er mildere og har en markant anderledes smag end f.eks. indisk karry. Modsat de klassiske sovse-blokke man bruger til karrysauce i Japan, får du her karryblandingen i ren pulverform. Det gør at du frit kan lege med den aromatiske, indbydende japanske karry smag og aroma, i lige de retter du har lyst til.
Prøv f.eks. at blande japansk karrypulver op med mayonnaise for en udsøgt karrymayo. Eller giv stirfries og risretter et karrypift med dette karrypulver.
Produktinformation
Produktinformation
- Vægt
- 92g
- Produceret i
- Japan
Indhold
Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g
Gurkemeje, koriander, bukkehorn, spidskommen, appelsinskal, peber, chilipeber, kanel, fennikel, ingefær, stjerneanis, timian, laurbær blade, nellike, MUSKATNØD, salvie, kardemomme.
Energi (kJ) | 1331 kJ |
Energi (kcal) | 319 kcal |
Fedt | 6,1 g |
(heraf mættet) | 0,6 g |
Kulhydrat | 35 g |
(heraf sukkerarter) | 1 g |
Protein | 14 g |
Salt | 0,18 g |