Tørrede krydderier STOP MADSPILD (BEDST FØR 31/01/23) - Hvidt Peber Stødt 50g JE01131
Nedsat pris

STOP MADSPILD (BEDST FØR 31/01/23) - Hvidt Peber Stødt 50g

Stødt hvidt peber der giver en aromatisk smagsoplevelse med en varmende fornemmelse i munden.

11,00 kr. 19,00 kr. - 8,00 kr.

STOP MADSPILD TILBUD! OBS - Varen er enten tæt på eller over bedst før dato. Se bedst før dato i varetitel.

Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

I asiatisk madlavning og især kinesisk madlavning bruges den hvide variant af peber meget mere almindeligt end sort peber. Det er det foretrukne valg til kinesiske retter, medmindre andet er angivet.
Hvid peber er vidt udbredt i mange asiatiske køkkener, men bruges også i vestlige retter, hvor f.eks. en Bechamel sauce traditionelt laves med hvid peber, for at holde saucen helt hvid.

Bái hújiāo (白 胡椒), som hvid peber er kendt som på kinesisk, bruges i supper, marinader, saucer, stir-fries og meget mere. Du vil måske blive overrasket over at vide, at det er hvid peber og ikke chili, der giver den langsomt brændende varme i en 'hot&sour' suppe.

Produktinformation

JE01131
Produktinformation
Vægt
50g
Produceret i
Kina

HVAD ER STOP MADSPILD?

En stor del af vores varer er ikke fremstillet til eksport, men til Japans eget marked (netop også grunden til de er ekstra sjove og lækre), hvor varer cirkulerer meget hurtigere og holdbarhed tildeles efter et ønske om at signalere friskhed - ikke om decideret holdbarhed.

Derfor er slik f.eks. ofte kun mærket med ét enkelt års holdbarhed fra produktion, hvilket er meget lidt ift. f.eks. Europa hvor der i langt de fleste tilfælde er minimum 2 års holdbarhed på tilsvarende produkter. I nogle tilfælde tager vi specielle varer hjem som ikke når at blive solgt inden for den påtrykte "bedst før" dato. Vi beholder varerne som stop madspild tilbud, fordi vi mener, at tørvarer, vakuumpakkede nudler, saucer, chokolade og lign. sagtens kan nydes udover den påtrykte mærkning.

Dette er også helt efter reglerne fra Fødevarestyrelsen - her finder du også gode råd om at undgå madspild :)

Nyd godt af vores skarpe stop madspild tilbud, og prøv et af vores sjove og spændende produkter til en ekstra stærk pris!

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Hvidt peber pulver 100%

Energi (kJ) 1582 kJ
Energi (kcal) 378 kcal
Fedt 6,4 g
   (heraf mættet) 0,0 g
Kulhydrat 70,1 g
   (heraf sukkerarter) 0,0 g
Protein 10,1 g
Salt 0,01 g