Syltede varer STOP MADSPILD (BEDST FØR 08/01/22) - Momoya Yawaragi Menma Bambusskud 115g BX00404
Nedsat pris

STOP MADSPILD (BEDST FØR 08/01/22) - Momoya Yawaragi Menma Bambusskud 115g

Yawaragi Menma er syltede og marinede strimler af bambusskud. Bruges ofte som topping til Ramen supper og andre nuddelsupper.

5,00 kr. 39,00 kr. - 34,00 kr.

STOP MADSPILD TILBUD! OBS - Varen er enten tæt på eller over bedst før dato. Se bedst før dato i varetitel.

Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Yawaragi Menma er en lækker japansk delikatesse der ofte bruges som topping af Ramen supper og risretter. 

Yawaragi Menma bambus har en særlig smag, som er vanskelig at beskrive for dem, der aldrig har prøvet det. Menma fremstilles ved at fermentere friske bambusskud, syltede dem med salt, tørre dem (i solen eller ved andre metoder), rehydrere og af-salte dem og derefter tilføje mere smag ved brug af krydderier og sesamolie. Det resulterer i bambusskud der har en salt, syltet og let sødlig smag og et blødt, behageligt bid.

Menma smagen er perfekt til Ramen supper som miso ramen og tonkotsu ramen, hvor smagen skærer friskt igennem fedmen og de dybe umami smage.

Produktinformation

Momoya
BX00404
Produktinformation
Vægt
115g

HVAD ER STOP MADSPILD?

En stor del af vores varer er ikke fremstillet til eksport, men til Japans eget marked (netop også grunden til de er ekstra sjove og lækre), hvor varer cirkulerer meget hurtigere og holdbarhed tildeles efter et ønske om at signalere friskhed - ikke om decideret holdbarhed.

Derfor er slik f.eks. ofte kun mærket med ét enkelt års holdbarhed fra produktion, hvilket er meget lidt ift. f.eks. Europa hvor der i langt de fleste tilfælde er minimum 2 års holdbarhed på tilsvarende produkter. I nogle tilfælde tager vi specielle varer hjem som ikke når at blive solgt inden for den påtrykte "bedst før" dato. Vi beholder varerne som stop madspild tilbud, fordi vi mener, at tørvarer, vakuumpakkede nudler, saucer, chokolade og lign. sagtens kan nydes udover den påtrykte mærkning.

Dette er også helt efter reglerne fra Fødevarestyrelsen :)

Nyd godt af vores skarpe stop madspild tilbud, og prøv et af vores sjove og spændende produkter til en ekstra stærk pris!

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Bambusskud (75,7%), SESAM-olie, chiliolie, sukker, salt, kyllinge- & svine-suppeekstrakt, smagsforstærkere (E621, E631, E627), konserveringsmiddel (E330).

Energi (kJ) 737 kJ
Energi (kcal) 183 kcal
Fedt 17,1 g
   (heraf mættet) 0,0 g
Kulhydrat 7,3 g
   (heraf sukkerarter) 0,0 g
Protein 1,5 g
Salt 4,1 g