Momoya Ajitsuke Menma Bambusskud 100g - Ajitsuke Menma er syltede og fermenterede strimler af bambusskud. Bruges ofte som topping til Ramen supper og andre nuddelsupper.

Momoya Ajitsuke Menma Bambusskud 100g

Ajitsuke Menma er syltede og fermenterede strimler af bambusskud. Bruges ofte som topping til Ramen supper og andre nuddelsupper.

29,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Ajitsuke Menma er en lækker japansk delikatesse der ofte bruges som topping af Ramen supper. 

Menma er bambus har en særlig smag, som er vanskelig at beskrive for dem, der aldrig har prøvet det. Menma fremstilles ved at fermentere friske bambusskud, syltede dem med salt, tørre dem (i solen eller ved andre metoder), rehydrere og af-salte dem og derefter tilføje mere smag ved f.eks. brug af soja og sesamolie. Det resulterer i bambusskud der har en salt, syltet og fermenteret smag og de byder også på et markant "knas", når man bider i dem.

Menma smagen er perfekt til Ramen supper som miso ramen og tonkotsu ramen, hvor smagen skærer friskt igennem fedmen og de dybe umami smage.

Produktinformation

Momoya
FA08359
Produktinformation
Vægt
100g
Produceret i
Japan

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Bambusstrimler 80%, sojasauce (sojabønner, hvede, salt, vand), sukker, sesamolie, salt, gærekstrakt, løgpulver, smagsforstærker E621, surhedsregulerende middel E575, E300

Energi (kJ) 279 kJ
Energi (kcal) 67 kcal
Fedt 2,4 g
   (heraf mættet) 0,6 g
Kulhydrat 7,6 g
   (heraf sukkerarter) 6,6 g
Protein 2,1 g
Salt 1,6 g