Eddike Otafuku Namasu Eddike Sauce 500ml KA80021

Otafuku Namasu Eddike Sauce 500ml

Otafukus Namasu-eddike er en færdigblandet smagseddike lavet på ris brygget med blødt vand fra Daiwa-cho, Mihara City i Hiroshima-præfekturet.

39,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Denne eddikesauce fra Otafuku er perfekt til at marinere de grøntsager, fisk og skaldyr, der indgår i den japanske ret Namasu. Her er riseddike en essentiel smagsgiver, der samtidig sylter retten en smule og giver tekstur og friskhed på en nem måde.

En virkelig populær variant af retten er med snittet daikon og gulerod, der ofte serveres som en del af Osechi Ryori af flere årsager. De smukke røde-hvide farver har en traditionsrig forbindelse til det japanske nytår, men det er derudover også en ganske praktisk spise på den pågældende årstid, hvor man tidligere ikke havde hverken køleskab eller indkøbsmulighed, når butikkerne lukkede i forbindelse med den japanske nytårsferie, Shōgatsu.

Andre typer Namasu kan inkludere forårsløg, agurk, små radiser, kål såvel som rå fisk eller skaldyr, der alle kan marineres sammen

Til at snitte grøntsagerne anbefaler vi et japansk mandolinjern fra Benriner.

Lader man grøntsagerne trække lidt salt eller giver dem et saltbad forinden, får man også en endnu mere sprød konsistens og intens smag. Det overskydende vand fra saltningen presses fra og efterlader grøntsagerne klar til at overhælde med den smagfulde Namasu eddike.

Ønskes en mere syrlig, salt eller sød smag kan eddikeblandingen selvfølgelig spædes op med ekstra eddike, vand eller salt - men den er som udgangspunkt smukt balanceret og klar til brug, som den er :)

Spis din Namasu som sideret til traditionel japansk Washoku eller prøv dem i stedet for coleslaw eller i en sandwich såsom Banh Mi.

Produktinformation

Otafuku
KA80021
Produktinformation
Indhold volumen
500ml
Produceret i
Japan

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 ml

Eddike 54%, sukker, vand, salt, gærekstrakt, (soja), smagsforstærkere (E621, E631, E340i, E627, E364ii).

Allergener: soja
Oprindelse: Japan

Energi (kJ) 452 kJ
Energi (kcal) 108 kcal
Fedt 0,0 g
   (heraf mættet) 0,1 g
Kulhydrat 25,4 g
   (heraf sukkerarter) 22,46 g
Protein 0,2 g
Salt 2,4 g


Du vil eventuelt også synes om