Syltede varer Momoya Zasai Ajitsuke 100g FA00402

Momoya Zasai Ajitsuke 100g

Zasai Ajitsuke er syltede og fermenterede strimler af kinesisk sennepsrod. Bruges ofte som topping til risretter og stirfries.

36,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner på Trustpilot

 

Fri fragt ved køb over 499!

 

Hurtig levering - kun 1-2 hverdage!

Beskrivelse

Zasai Ajitsuke er en lækker japansk delikatesse der ofte bruges som topping til risretter og stirfries.

Zasai er et af de bedste eksempler på "kært barn har mange navne", da grøntsagen, der egentlig er stilken fra en type kinesisk sennepsplante, også er kendt under navnene zha cai, cha tsai, tsa tsai, jar choy, jar choi, ja choi, ja choy, cha tsoi, eller bare Sichuan vegetable.

Teksturen på Zasai Ajitsuke kan bedst beskrives som en blanding af syltet agurk og syltet bambus. Der er et markant "crunch", men samtidig en mørhed der gør den let at spise.

For at fremstille denne delikatesse, skæres planten i mundrette stykker, hvorefter den lufttørres. Herefter fermenteres og lagres planten med mælkesyrebakterier og krydderier i et helt år, for at opnå den helt særlige smag.

Smagen minder en smule om sauerkraut, men er en del mere kompleks og krydret. Der er et hint af chili, men den er ikke decideret stærk, og så har den en fremtræden syre og en mild sødme.

Produktinformation

Momoya
FA00402
Produktinformation
Vægt
100g

Ingredienser og næringsindhold

Næringsindhold / 100 g

Zha cai (88%), sojasauce (vand, SOJABØNNER, HVEDE, salt), SESAMolie, sukker, smagsforstærkere (E621, E631, E627 ), gærekstrakt, konserveringsmidler

(E575, E330), løgpulver.

Energi (kJ) 209
Energi (kcal) 50 kcal
Fedt 2,2 g
   (heraf mættet) 0,0 g
Kulhydrat 7,8 g
   (heraf sukkerarter) 0,0 g
Protein 2,1 g
Salt 6,6 g