Eddike Otafuku Rakkyō Eddike Sauce 500ml KA80020

Otafuku Rakkyō Eddike Sauce 500ml

Otafukus Rakkyō-eddike er en færdigblandet smagseddike lavet på ris brygget med blødt vand fra Daiwa-cho, Mihara City i Hiroshima-præfekturet.

55,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Denne eddikesauce fra Otafuku er perfekt til at marinere de små hvide hoveder fra Allium Chinense, der er i familie med andre løg, hvidløg, forårsløg og porrearter.

Riseddiken er en essentiel smagsgiver, der samtidig sylter retten en smule og giver tekstur og friskhed på en nem måde, der også sagtens kan bruges med andre grøntsager end lige rakkyō.
Ønskes en mere syrlig, salt eller sød smag kan eddikeblandingen selvfølgelig spædes op med ekstra eddike, vand eller salt - men den er som udgangspunkt smukt balanceret og klar til brug, som den er :)

Rakkyō kan med fordel ligge i saltbad, presses og fermenteres med de naturligt tilstedeværende mælkesyrebakterier forud for syltningen for ekstra meget smag og syrlig aroma, men kan også sagtens spises efter blot et par timer i eddikesaucen.

Server dine Rakkyō som sideret til traditionel japansk Washoku eller prøv dem sammen med "tungere" japanske retter som karee, tonkotsu ramen og Hayashi ris, hvor de effektiv skærer igennem og løfter skarpe krydderier og fede smage.

Produktinformation

Otafuku
KA80020
Produktinformation
Indhold volumen
500ml
Produceret i
Japan

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 ml

Eddike (alkohol, ris, ris koji, vand) 51%, sukker, vand, salt, hydrolyseret sojaprotein, smagsforstærkere (E621, E631).

Allergener: soja
Oprindelse: Japan

Energi (kJ) 745 kJ
Energi (kcal) 178 kcal
Fedt 0,0 g
   (heraf mættet) 0,3 g
Kulhydrat 44,5 g
   (heraf sukkerarter) 39,9 g
Protein 0,0 g
Salt 4,6 g


Du vil eventuelt også synes om