Beskrivelse
Takuan er en populær form for tsukemono (betegnelse for syltede grøntsager). Takuan fremstilles af Daikon, også kendt som hvid kinaradise, som skæres i skiver - hvor de bruges til mange forskellige retter - eller strimler til maki-sushi. I det japanske køkken siges det at Takuan har en fordøjelsesfremmende effekt.
Produktinformation
FA00087
Produktinformation
- Vægt
- 1kg
- Produceret i
- Kina
Indhold
Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g
Kinaradisse 90%, vand, salt, surhedsregulerende midler: E230, E330, konserveringsmidler: E202, E223, sødestoffer: E950, E951, E954, farvestof E101
Energi (kJ) | 1406 kJ |
Energi (kcal) | 336 kcal |
Fedt | <0,5 g |
(heraf mættet) | <0,1 g |
Kulhydrat | 84 g |
(heraf sukkerarter) | <0,5 g |
Protein | <0,5 g |
Salt | 1,54 g |