Syltede varer Wild Bracken Warabi Pickles 280g FA50060

Wild Bracken Warabi Pickles 280g

Tilberedte og syltede bregneskud i en fantastisk kryddersauce med chili, ingefær, sennep og hvidløg - ideel til topping af dine ris- eller tofuretter.

41,00 kr.
Inkl. moms
 Kun få tilbage på lager!
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Velsmagende syltede warabi i en grøntsagsblanding med klassiske kinesiske krydderier og hvidløg byder på en dejlig aromatisk kryddersauce, der kan benyttes i mange forskellige typer køkkener og hældes direkte over dine retter.

De syltede bregneskud har et fantastisk bid, der sammen med sprøde pakchoi sennepskål og krydderierne byder på smagfuld vegetarisk sauce eller syltet sideret, der er lækker at have ved hånden i køleskabet.

Lidt ligesom ramsløg herhjemme, er bregneskuddene populære at indsamle som en hyggelig aktivitet i forårsmånederne i både Kina, Korea og Japan, hvor de spæde små hoveder først blancheres og derefter kan benyttes i forskellige stegte og syltede retter. I Japan anses også stivelsen fra bregnerne som lidt af en delikatesse, da den lækre warabimochi kan fremstilles af rødderne.
Eftersom det er en langsommelig proces at udvinde stivelsen, er ægte warabimochi dog en sjælden og lettere kostelige affære og erstatningsudgaver med f.eks. kartoffelstivelse er mere almindelige.

Selve bregneskuddene har en unik nøddeagtig smag med noter af mandler og grønne bønner og tekstur som palmekål eller okra ved længere tilberedning.

I Korea serveres de under Chuseok festivalen som gosari namul med en enkel sauce af soja og sesamolie. En fantastisk og alsidig sideret, der tilfører nødde- og jordbundssmage til mange koreanske retter.

Vi anbefaler desuden at bruge Warabi Pickles som en smagsgiver til gryderetter, i bao eller i gyoza eller som topping over dine ris, nudler og tofuretter.

Produktinformation

FA50060
Produktinformation
Vægt
280g
Produceret i
Kina

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Rapsolie, peber, bregneskud (Pteridium aquilinum) (22,3%), chili, ingefær, kinakål, sennep, salt, smagsforstærker (E621), krydderier (stjerneanis, fennikel, peber), surhedsregulerende middel (E330).

Allergener: sennep
Oprindelse: Kina

Energi (kJ) 1497 kJ
Energi (kcal) 356 kcal
Fedt 36,6 g
   (heraf mættet) 0,0 g
Kulhydrat 0,9 g
   (heraf sukkerarter) 0,0 g
Protein 4,5 g
Salt 5,68 g


Du vil eventuelt også synes om