Beskrivelse
Ingefær til sushi, også kaldet "gari", er en essentiel del af sushi oplevelsen. Sushi serveres altid med soja sauce, wasabi og de lækre, syltede skiver af ingefær. Mange spiser dem sammen med deres sushi, men faktisk er de traditionelt brugt til at "rense paletten" mellem de forskellige stykker sushi. Ingefærens skarpe smag nulstiller dine smagsløg og gør dem klar til en ny smagsoplevelse. Dermed får du den mest autentiske oplevelse, hvor hvert stykke sushi kommer til sin ret.
Produktinformation
Produktinformation
- Vægt
- 100g
- Produceret i
- Kina
Indhold
Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g
Syltet ingefær (66,7%), vand, salt, konserveringsmidler (E 260, E202), surhedsregulerende middel (E 330), sødestoffer (E 954, E 950, E951*).
*Indeholder aspartam (en phenylalanin-kilde).
Energi (kJ) | 65 kJ |
Energi (kcal) | 15,5 kcal |
Fedt | 0,0 g |
(heraf mættet) | 0,0 g |
Kulhydrat | 1,2 g |
(heraf sukkerarter) | 1,2 g |
Protein | 0,0 g |
Salt | 2 g |