Clearspring Azuki Bønner Økologiske
Økologiske røde Azukibønner fra Clearsprings BioKitchen. Smagfulde, røde bønner der bruges i mange japanske retter.
Stjerne god service - du skal altid være tilfreds :)
Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!
Super hurtig levering - kun 1-2 dage!
Beskrivelse
Azuki bønner har en sød, rund og nøddeagtig smag. De er også kendt som "Red Beans", og bruges vidt og bredt i det japanske køkken, til alt fra salte til søde retter. Bønnerne kan med fordel bruges i supper, risretter og gryderetter, hvor de både giver smag og farve. De kan også bruges til at lave "bøffen" i din vegetariske burger.
Azuki bønner er også den type bønne der oftest bruges til "red bean filling" (Anko, Ogura, Dousha, Hongdousha eller Pat, afhængigt af om det er japansk, kinesisk eller koreansk) som du måske kender fra Mochi eller andre asiatiske kager.
Azuki bønner kendes også under navnene Adzuki og Red Mung Bean (rød mung bønne).
Bemærk: Misfarvning af bønnerne øverst i glasset kan lejlighedsvis forekomme, grundet oxidation. Dette er ikke skadeligt, og påvirker på ingen måde smag og kvalitet.
Produktinformation
Produktinformation
- Vægt
- 350g
- Drænet vægt
- 240g
Indhold
Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g
Azukibønner*, vand, havsalt. (*økologisk)
Kan indeholde spor af gluten.
Energi (kJ) | 330 kJ |
Energi (kcal) | 78,9 kcal |
Fedt | 0,1 g |
(heraf mættet) | 0,0 g |
Kulhydrat | 12,8 g |
(heraf sukkerarter) | 0,0 g |
Protein | 5,1 g |
Salt | 0,3 g |