Beskrivelse
Takuan er en populær form for tsukemono (betegnelse for syltede grøntsager). Takuan fremstilles af Daikon, også kendt som hvid kinaradise, som skæres i skiver - hvor de bruges til mange forskellige retter - eller strimler til maki-sushi. I det japanske køkken siges det, at Takuan har en fordøjelsesfremmende effekt.
Produktinformation
FA00150
Produktinformation
- Drænet vægt
- 350g
Indhold
Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g
Kinaradisse 90%, vand, salt, sødemidler (E951*, E950, E954), konserveringsmidler (E260, E206) surhedsregulerende middel (E330), farve (E101).
*Kilde til phenylalanin
Oprindelse: Kina
Energi (kJ) | 58 kJ |
Energi (kcal) | 14 kcal |
Fedt | 0,0 g |
(heraf mættet) | 0,0 g |
Kulhydrat | 2,5 g |
(heraf sukkerarter) | 0,0 g |
Protein | 0,4 g |
Salt | 2,7 g |