Sake Sake Tasting Pakke SAKE-BUNDLE
Pakke

Sake Tasting Pakke

Uanset om du er ny eller velbevandret i sake verdenen, byder denne pakke på en masse spændende sake oplevelser og dit helt eget sæt af sake tasting kopper!

799,00 kr.

I stedet for 965,00 kr.

Inkl. moms
 Produktet er i øjeblikket udsolgt
 

God service - 5 stjerner på Trustpilot

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Dag til dag levering - bestil inden kl 14!

Beskrivelse

Med dette lækre sæt, kan du begive dig på eventyr i sake verdenen!

Her får du 5 forskellige sake, der spænder bredt på spektret og viser nogle af de forskelligheder man kan støde på inden for sake.
Samtidig får du 5 traditionelle sake tasting kopper - de er udført i hvid porcelæn med koncentriske blå cirkler i bunden, der giver dig optimale forhold for at vurdere farven på den sake du drikker.

I pakken får du prøvet disse typer sake:

  • Genshu
  • Futushu
  • Nigori
  • Junmai Daiginjo

Du kan læse mere om de forskellige sake typer her

Med en Genshu og en Futushu Sake, får du nogle af de mere kraftfulde og intense sake, og kan holde dem op mod hinanden, for at smage forskellen.
Det samme gælder for de to Nigori Sake - her vil du opleve forskellen på grovfiltreringen, og hvad det gør for både smag og mundfylde.

Til sidst runder vi pakken af med en fantastisk Junmai Daiginjo fra Masumi - en helt utroligt smagfuld, frisk og let sake, der viser hvor sart og yndefuld sake også kan være.

Produktinformation

SAKE-BUNDLE

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.

Alkohol