Sake Masumi Karakuchi Gold Sake 180ml EB82043

Masumi Karakuchi Gold Sake 180ml

Japansk Futsushu Sake med en let, tør smag og mild aroma. Perfekt sake til krydrede varme japanske retter. Smuk blå flaske der pryder bordet.

49,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Karakuchi Gold er en sake der har enormt meget at byde på. Den er robust og smagfuld, men formår på samme tid at beholde et let og udtryk og en mild aroma. 

Karakuchi Gold er en af bryggernes favoritter hos Masumi, da den går perfekt til de mere solide og krydrede japanske retter, der er skønne efter en lang dags hårdt arbejde i bryggeriet.

Kombinationen af Masumi's egen gær, kaldet 'Masumi No.7' og tilføjelsen af en smule Shochu i brygget, får Miyami Nishiki risenes aromaer og lækre smag, til at skinne igennem. Smagen er i den tørre ende af skalaen med noter af æble, ris og en smule træ. 
Ved servering afkølet, bliver alkoholen fremtrædende på paletten, mens den mildnes ved opvarmning.
Mange foretrækker denne sake serveret opvarmet til 40-45 grader, hvor den robuste smag og noterne af æble træder frem, mens alkoholfornemmelsen bliver mildere.

God til retter som grillet fisk, yakitori, teriyaki, sukiyaki og nabe hotpots - med andre ord krydret, varm mad med robuste og salte smage.
Mindre velegnet til milde og lette anretninger som sashimi og sushi.

Produktinformation

Masumi
EB82043
Produktinformation
Alkohol volumen
15%
Indhold volumen
180ml
Produceret i
Japan
Ris poleringsgrad (mængden af riskornet der er er tilbage efter polering)
70%

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. /

Vand, ris, koji, gær, shochu, destilleret alkoholDu vil eventuelt også synes om