Sake Hana Kizakura Junmai Ginjo Sake 300ml EA10460

Hana Kizakura Junmai Ginjo Sake 300ml

Letdrikkelig japansk Junmai Ginjo Sake med en mild sødme og en blomstret aroma. Perfekt for begyndere i Sake verdenen.

69,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Denne Sake er fremstillet af ris, koji-riskultur, vand og en helt speciel gær, der er udvundet fra gule kirsebærblomster. Når man dufter til Hana Kizakura vækkes der straks forestillinger om en frugtplantage med kirsebærtræer i blomst. En Sake der er let at drikke, hvilket gør det helt perfekt for begyndere i den spændende verden af Sake.

Smagen er let, frugtig, blomstret og sød, uden på nogen måde at blive kvalm, da den har en balanceret syre og bitterhed, der holde de søde aromaer og smage i skak. Alkoholvolumen er i den lavere ende, hvilket giver en udsøgt mildhed. Aromaen har noter af kirsebærblomster og æbler.

Denne Sake serveres bedst let afkølet ved omkring 12-15 grader, eller decideret køleskabskold ved omkring 5 grader.

Produktinformation

Kizakura
EA10460
Produktinformation
Alkohol volumen
12%
Indhold volumen
300ml

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.

Alkohol