Beskrivelse
Denne sake er fermenteret med en traditionel metode kaldet "Kimoto Yamahai". Det er tidskrævende, men kan give en kompleks og blød sake på grund af den naturlige mælkesyre der udvikles.
Denne sake er samtidigt en såkaldt "Nama chozo". Det er en type sake, der kun gennemgår én pasteuriseringsproces (varmebehandling), hvor sake normalt gennemgår to.
Den første behandling udføres efter presning, og den anden behandling udføres ved aftapning. Nama Chozo springer den første over og beholder dermed sin originale friske smag.
I denne sake får du en mild sødme i smagen og relativt let mundfylde.
Serveres bedst afkølet.
Produktinformation
Produktinformation
- Alkohol volumen
- 14%
- Indhold volumen
- 300ml
- Produceret i
- Japan
- Ris poleringsgrad (mængden af riskornet der er er tilbage efter polering)
- 70%
Salg af alkohol
Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.
Indhold
Ingredienser og næringsindhold pr. /
Vand, ris, koji, gær