Japansk Whisky The Matsui 3-pak Tasting Gaveæske 3x20cl EP01295

The Matsui 3-pak Tasting Gaveæske 3x20cl

Denne gaveæske indeholder tre forskellige single malts fra Japan: The Matsui The Peated, The Matsui Sakura Cask, og den prisvindende The Matsui Mizunara Cask

1.099,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Smuk gaveæske indeholdende tre forskellige single malts fra Japan: The Matsui The Peated, The Matsui Sakura Cask, og den prisvindende The Matsui Mizunara Cask, som netop er blevet kåret til Japanese Single Malt of the Year i Jim Murrays Whisky Bible 2020. De er alle tre tappet ved 48% alkohol og uden tilsat karamelfarve. 

The Matsui Mizunara Cask

En single malt whisky, lagret på en af whiskyverdenens mest interessante fadtyper: den sjældne (og pga. porøsiteten ret så besværlige) japanske eg, quercus mongolica. Den er destilleret i Tottori-præfekturet, og vandet ned til 48% med stedets gode kildevand. Denne aftapning vandt en dobbelt guldmedalje ved San Francisco World Spirits Competition i 2019, og i 2020-udgaven af Jim Murrays ”Whisky Bible” blev den kåret til Japanese Single Malt of the Year. Sådan skal det gøres!

The Matsui Sakura Cask

The Matsui Sakura Cask er en japansk single malt whisky, udgivet af en af de helt nye stjerner på den japanske whiskyscene: Kurayoshi Distillery. Denne udgave er lagret på såkaldte ”Sakura Casks”, som er fade lavet af kirsebærtræ – ikke noget man ser ret tit, og aldrig uden for Japan. Whiskyen er tappet ved 48% alkohol uden tilsætning af farvestoffer.

The Matsui The Peated

The Matsui Peated er en japansk single malt whisky, udgivet af en af de helt nye stjerner på den japanske whiskyscene: Kurayoshi Distillery. Denne variant er lavet på malt, der er tørverøget. Efter destillationen er den lagret 3 år på fade af amerikansk eg, og til sidst tappet ved 48% alkohol. På etiketten ses den japanske kunstner Hokusais berømte bølge.

Kurayoshi Distillery

Destilleriet ligger for foden af Mt. Daisen i Tottori, Japan. Stedet er valgt på grund af det gode kildevand, som man hos Kurayoshi mener er én af de allermest essentielle dele af en god whisky, men også på grund af klimaet. Temperaturen svinger meget, og det bevirker en større interaktion mellem spiritussen og fadet – derfor mener man, at whiskyen ”modnes” hurtigere end for eksempel i Skotland. Man bruger en lang række forskellige slags fade, fx af den japanske egetype, mizunara, men også fade af fx kirsebærtræ, vinfade og sherryfade.

Destilleriet ejes af firmaet Matsui Shuzo, som har lavet shochu siden 1910! Licensen til whiskyproduktionen fik de først i 2015, i kølvandet på et enormt whiskyboom i Japan, og i 2018 fik Matsui endnu en licens til et destilleri i Baba, Tottori.

I 2020-udgaven af Jim Murrays ”Whisky Bible” blev The Matsui Mizunara Cask kåret som Japanese Single Malt of the Year!

Produktinformation

EP01295
Produktinformation
Alkohol volumen
48%
Indhold volumen
3x20cl
Produceret i
Japan

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.