Japansk Whisky The Nikka Tailored Blended Whisky EP97592

The Nikka Tailored Blended Whisky

Fantastisk Nikka whisky fra Japan. Navnet ”Tailored” refererer til, at den er blended af whisky fra Nikkas to destillerier, Yoichi og Miyagikyo.

949,00 kr.
Inkl. moms
 Kun få tilbage på lager!
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

The Nikka Tailored er en premium blended whisky fra Japan. Navnet ”Tailored” refererer til, at lige netop dette blend er skræddersyet af komponenter fra Nikkas to destillerier, Yoichi og Miyagikyo. Den kimono-inspirerede flaske gemmer på en saftig, blød og sødmefuld whisky – perfekt som introduktion til den elegante japanske stil.

Farven er dyb gylden, mens duften byder på noter af abrikos, fersken, æble, honning og lys chokolade.

I smagen gemmer sig fine noter af honning, nybagte croissanter og mælkechokolade, men også en eftersmag med hints af kandiseret appelsin og grapefrugtskal.

Produktinformation

Nikka
EP97592
Produktinformation
Alkohol volumen
43%
Indhold volumen
700ml
Produceret i
Japan

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.

Alkohol