Japansk Whisky Suntory Hibiki Japanese Harmony Blended Whisky EP96030

Suntory Hibiki Japanese Harmony Blended Whisky

Hibiki Japanese Harmony er en blended japansk whisky produceret af Suntory destilleriet der ejes af skotske Beam Inc.

849,00 kr.
Inkl. moms
 Kun få tilbage på lager!
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Som navnet hentyder, er det en harmonisk blanding af maltwhisky fra destillerierne Yamazaki og Hakushu samt grain whisky fra Chita destilleriet. Den leveres i en flaske, som repræsenterer de japanske sæsoner, smukt indpakket i en flot gaveæske.

Hibiki Japanese Harmony whiskey byder på aroma af abrikoser, appelsinblomst og marmelade, som er styrket af fine krydderier heriblandt kanel og kryddernellike. Duften ledsages af en generøs, frugtig smag, med appelsiner og abrikoser. Den er let krydret, hvilket skaber en god balance til de saftige frugt noter. På finishen oplever man en krydret eftersmag.

Produktinformation

Suntory
EP96030
Produktinformation
Alkohol volumen
43%
Indhold volumen
700ml
Medfølgende tilbehør
Gaveæske
Produceret i
Japan

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.

Du vil eventuelt også synes om