Gochugaru Koreansk Groft Chili Pulver 1kg - Gochugaru chilipulver af koreanske røde chilipebre, der hovedsageligt bruges til at lave Kimchi, men også til at krydre mange andre retter.

Gochugaru Koreansk Groft Chili Pulver 1kg

Gochugaru chilipulver af koreanske røde chilipebre, der hovedsageligt bruges til at lave Kimchi, men også til at krydre mange andre retter.

149,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Den koreanske røde chili der i pulverform er bedre kendt som Gochugaru har en dyb rød farve, en unik frugtig smag og en markant styrke. Den kan anvendes som den er, i eksempelvis gryderetter, i egne krydderiblandinger og rubs eller i marinader, mayonnaise og meget mere.

Men der hvor Gochugaru chilipulveret er bedst kendt, er nok for sin brug i fremstilling af Kimchi - den lækre, fermenterede kål med chili. 
I både Korea, Japan og mange andre lande, har Kimchi længe været en favoritspise for chili-elskere. Blandingen af det vi i vesten nok bedst kender som sauerkraut og den koreanske chili, hvidløg og andre grøntsager som radisse, gulerod, m.m., giver en helt fantastisk smag, og er kendt for sine sunde egenskaber.

Denne Gochugaru fra Dae Kyung er også kendt under navnet 'Tower Red Pepper Powder' og er fremstillet af intet andet end røde chilipebre - selv kernerne kværnes med. Ingen tilsætningsstoffer, ingen salt, kun soltørrede koreanske chilipebre der er knust groft - perfekt til fremstilling af Kimchi derhjemme!

Produktinformation

JF30045
Produktinformation
Vægt
1kg
Produceret i
Korea

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Tørret chilipeber 100%

Energi (kJ) 1548 kJ
Energi (kcal) 370 kcal
Fedt 10,0 g
   (heraf mættet) 2,1 g
Kulhydrat 56,7 g
   (heraf sukkerarter) 12,0 g
Protein 13,2 g
Salt 0,03 g


Du vil eventuelt også synes om