Sempio Gochugaru - Koreansk Ekstra Fint Chili Pulver 500g - Fint gochugaru chilipulver af koreanske røde chilipebre, der hovedsageligt bruges til at lave gochujang og jjigae, men også til at krydre mange andre retter.

Sempio Gochugaru - Koreansk Ekstra Fint Chili Pulver 500g

Fint gochugaru chilipulver af koreanske røde chilipebre, der hovedsageligt bruges til at lave gochujang og jjigae, men også til at krydre mange andre retter.

89,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

Stjerne god service - du skal altid være tilfreds :)

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Super hurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Den koreanske røde chili, der i pulverform er bedre kendt som Gochugaru, har en dyb rød farve, en unik frugtig smag og en markant styrke. Den kan anvendes, som den er, i eksempelvis gryderetter, i egne krydderiblandinger og rubs eller i marinader, mayonnaise og meget mere.

Men der, hvor Gochugaru chilipulveret er bedst kendt, er nok for sin brug i fremstilling af Kimchi - den lækre, fermenterede kål med chili. 
I både Korea, Japan og mange andre lande, har Kimchi længe været en favoritspise for chili-elskere. Blandingen af det, vi i vesten nok bedst kender som sauerkraut, og den koreanske chili, hvidløg og andre grøntsager som radise, gulerod, m.m., giver smag til en helt fantastisk ret, der kendt for sine sunde egenskaber.

Denne Gochugaru fra Sempio er fremstillet af intet andet end røde chilipebre - selv kernerne kværnes med. Ingen tilsætningsstoffer, ingen salt, kun soltørrede koreanske chilipebre, der er fintmalede til et pulver - perfekt til fremstilling af koreanske retter derhjemme!


KIMCHI TIP: Brug både fint og groft gochugaru i din kimchi!
Det grove pulver er med til at give farve, og det fine pulver er med til at give ekstra smag, da chilien er mere koncentreret - det er en herboende koreaners hemmelighed til super lækker kimchi :D

Produktinformation

JF56191
Produktinformation
Vægt
500g
Produceret i
Korea

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

100% chilipulver (tørret).

Oprindelse: Kina
Produktion: Korea

Energi (kJ) 1506 kJ
Energi (kcal) 360 kcal
Fedt 9,0 g
   (heraf mættet) 3,0 g
Kulhydrat 56,0 g
   (heraf sukkerarter) 16,0 g
Protein 14,0 g
Salt 0,0 g


Du vil eventuelt også synes om