Sauce Lao Gan Ma Crispy Onion Chili Oil 210g DD08128

Lao Gan Ma Crispy Onion Chili Oil 210g

Chilisauce fra Lao Gan Ma med stegte fermenterede sojabønner og løg for en ekstra sprød, autentisk chiliolie, der for mange er en ultimativ favorit :)

45,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Denne chilisovs fra Lao Gan Ma er velafbalanceret i smagen og kombinerer stegte bidder af både chili, løg, Sichuan peber og sorte fermenterede bønner i en aromatisk olie.

Resultatet er en uimodståelig krydret sauce, der går godt sammen med de fleste ris- og wokretter. Saucen besidder den skønne chiliaroma uden at virke overdøvende, og de stegte komponenter tilføjer en fantastisk knasende fornemmelse til din marinade, sauce eller som riskrydderi.

Prøv den derudover sammen med stegte ris, nudler, nudelsuppe, bao-buns og dumplings - så garanterer vi for en lækker smagsoplevelse :)

Lao Gan Ma Chili

Lao Gan Ma (老干妈) eller "gammel gudmor" er et mærke af chilisauce grundlagt i 1997, som mange mennesker verden over trofast benytter og hylder som "den rigtige" kinesiske chilisauce. Tao Huabi (陶华碧), der oprindeligt startede sin virksomhed i Guizhou, er den selvsamme dame afbilledet på etiketten.

Hun blev født ind i en fattig familie i en fjerntliggende bjerglandsby og lærte ikke helt hverken at læse eller skrive. Efter Tao Huabi mistede sin mand efter kort tids ægteskab, besluttede hun sig for at åbne en lokal nudelforretning for at kunne forsørge sin familie.

I lokalmiljøet blev hun hurtigt kendt for den særlige chilisauce, hun serverede sammen med nudlerne, og med tiden fik hun startet sin egen saucefabrik og endte den vej igennem som en selvgjort milliardær med et internationalt sauceimperium.

I dag er Lao Gan Ma-saucer utroligt populære både i og uden for Kina, og denne crispy chiliolie med løg er for mange en ultimativ favorit!

Produktinformation

DD08128
Produktinformation
Vægt
210g
Produceret i
Kina

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Sojabønneolie, chili, løg, fermenterede sorte bønner (sojabønner, vand), salt, sukker, Sichuan peberkorn, smagsforstærker (E621).

Allergener: soja
Oprindelse: Kina

Energi (kJ) 2944 kJ
Energi (kcal) 704 kcal
Fedt 68,6g g
   (heraf mættet) 6,1g g
Kulhydrat 10,6g g
   (heraf sukkerarter) 3,7g g
Protein 7,0g g
Salt 2,3g g


Du vil eventuelt også synes om