Otafuku Kimchi Sauce 590g - Klassisk japansk kimchi-sauce fra Otafuku med et godt kick, masser af hvidløg og en frugtig sødme. Brug den som sauce eller til at fermentere din egen kimchi!

Otafuku Kimchi Sauce 590g

Klassisk japansk kimchi-sauce fra Otafuku med et godt kick, masser af hvidløg og en frugtig sødme. Brug den som sauce eller til at fermentere din egen kimchi!

59,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

Stjerne god service - du skal altid være tilfreds :)

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Super hurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Kimchi-sauce er perfekt til både at give styrke og dybde til dine retter. Prøv den som en færdigblandet chilibase til at lave nem kimchi derhjemme, eller bland den op med japansk mayonaise for en super chili-mayo, som marinade til kød eller som pift i gryderetter.

Denne kimchi-base er som noget ekstra tilpasset de japanske smagsløg med frugtpuréer, ekstra hvidløg, og kelp tang i en kombination, der for både restauranter og hjemmekokke forbliver den ultimative favorit, der tilmed kan anvendes på et utal af måder.

Denne Kimchee sauce fra Otafuku er en mildt krydret sauce der gør det virkelig praktisk til at tilføje kimchi-smag til en ret, når du ikke har kimchi i køleskabet, eller til at tilføje lidt ekstra smag, selv når du har kimchi stående.

Saucen har en rig umami-smag takket være et væld af inkluderede ingredienser, herunder hvidløg, æbler, gulerødder, kombu og svampe. Otafuku Kimchi Sauce er fantastisk til at tilføje til en bred vifte af kimchi-retter, såsom sundubu jjigae tofugryde, kimchi hotpot, kimchi ramen og mere, og den kan også være et godt supplement til wok-retter.

Velegnet til vegetarer. Indeholder ingen animalske produkter.

Produktinformation

Otafuku
MX00500
Produktinformation
Vægt
590g
Produceret i
Japan

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Vand, hydrolyseret SOJA protein, fruktose-glukose sirup, salt, SOJAbønnepasta (vand, SOJAbønner, ris, salt, alkohol), destilleret eddike, modificeret majsstivelse, krydderier, æblepasta, sukker, rød chilipasta (saltet chilipeber, alkohol, salt), SOJAsauce (vand, SOJAbønner, HVEDE, salt, alkohol), gulerodspuré (vand, gulerod, surhedsregulerende middel (citronsyre)), melasse, hvidløgsekstrakt, hvidløgspasta (hvidløg, salt, surhedsregulerende middel (citronsyre)), kelp tang ekstrakt pulver (kelp, eddikesyre, salt, natron)), løgpasta, tomatpasta, paprika, gær-ekstrakt, kelp tang, løgpulver, svampeekstrakt, fortykningsmiddel (xanthan gummi).

Energi (kJ) 627 kJ
Energi (kcal) 151 kcal
Fedt 1,87 g
   (heraf mættet) 0,17 g
Kulhydrat 19,78 g
   (heraf sukkerarter) 12,6 g
Protein 14,63 g
Salt 9,4 g