Beskrivelse
Denne tofu har en blød og cremet konsistens. I det japanske køkken bruges den i bla i misosuppe og i gryderetter som Sukiyaki, Shabu shabu og Nabe. Tofu kan også spises som den er, evt. toppet med lidt revet ingefær, tunflager og soya. I det moderne køkken bruges den også i salater og i smoothies. Tofu er rig på protein og har et lavt fedtindhold.
Tofu har ikke meget smag i sig selv, men er perfekt til at suge smag til sig fra saucer, marinader, osv.
Derfor er det en perfekt ingrediens også til meget krydrede retter, hvor tofuen bærer smagen fra retten i en grad kød kan have svært ved.
Produktinformation
Produktinformation
- Vægt
- 300g
- Drænet vægt
- 290g
- Produceret i
- Japan
Indhold
Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g
Vand, SOJAbønner* 26%, koaguleringsmiddel: Nigari (magnesiumklorid)
*Økologisk dyrket
Produceret i Japan med ikke-EU sojabønner
Energi (kJ) | 257 kJ |
Energi (kcal) | 61 kcal |
Fedt | 2,7 g |
(heraf mættet) | 0,5 g |
Kulhydrat | 2,8 g |
(heraf sukkerarter) | 1,1 g |
Protein | 6,5 g |
Salt | 0,0 g |