Clearspring

Alle Clearspring produkter er 100% veganske uden kunstige tilsætningsstoffer, MSG, farvestoffer, konserveringsmidler eller tilsatte raffinerede sukkerarter.

Clearspring er en familieejet virksomhed, og i over 25 år har de forpligtet sig til at udvikle autentiske japanske specialiteter og økologiske fødevarer. Clearspring er stolte over at kunne tilbyde et prisbelønnet sortiment, der nydes og værdsættes over hele verden.

Clearspring er en familievirksomhed, og siden 1993 har de forpligtet sig til at være banebrydende for autentiske japanske specialiteter og økologiske lækre fødevarer. De er stolte af at kunne tilbyde dig deres prisvindende serier, der nydes og værdsættes over hele verden. Deres kerneoverbevisning er, at alle skal have let adgang til økologiske kvalitetsfødevarer for at spise godt. Deres produkter yder et værdifuldt bidrag til bæredygtigt landbrug ved at støtte økologiske landmænd, håndværksmæssige fødevareproducenter og en plantebaseret kost.

Fra den ydmyge begyndelse med japansk miso-suppe, til over 300 økologiske produkter i dag, fortsætter deres kvalitetsserier med at vokse. De bliver konstant inspireret til at bringe mangfoldighed, innovation og velværekunsten gennem mad til deres varesortiment. Alle deres produkter har en karakteristisk smag, lavet med autentiske tidløse opskrifter og efter traditionelle metoder. De bruger aldrig kunstige tilsætningsstoffer eller tilsætter raffineret sukker. Deres passion er at vise dig, hvor lækker og rigelig en økologisk og plantebaseret kost kan være, ikke kun hvordan den smager, men også hvordan den holder os sunde så vi trives.

Hos Clearspring tror de på den iboende værdi af deres kerneingredienser og lover altid at bevare integriteten af deres mission: at levere økologiske fødevarer af høj kvalitet på verdensplan, lavet efter lokale, traditionelle opskrifter til alles nydelse og sundhed, nu og i fremtiden.

De er forpligtet til at beskytte økosystemet og den verden, vi lever i. Ved at promovere traditionelle fødevarer lavet med sunde ingredienser og en plantebaseret kost, støtter de økologisk og regenerativt landbrug samt en bæredygtig livsstil, der er i harmoni med naturen.

Clearspring elsker det, de laver, og inviterer dig til at opdage den fantastiske smag af Clearspring. Vær med på deres rejse og vær med til at bane vejen for bedre sundhed for mennesker og planeten.

alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.