Clearspring 100% Brune Ris Brede Nudler Økologisk 200g
Økologiske nudler fremstillet af brune ris. Nudlerne er fremstillet af fuldkorn og er både glutenfri, veganske, uden tilsat salt og med lavt fedtindhold.
Alle Clearspring produkter er 100% veganske uden kunstige tilsætningsstoffer, MSG, farvestoffer, konserveringsmidler eller tilsatte raffinerede sukkerarter.
Clearspring er en familieejet virksomhed, og i over 25 år har de forpligtet sig til at udvikle autentiske japanske specialiteter og økologiske fødevarer. Clearspring er stolte over at kunne tilbyde et prisbelønnet sortiment, der nydes og værdsættes over hele verden.
Økologiske nudler fremstillet af brune ris. Nudlerne er fremstillet af fuldkorn og er både glutenfri, veganske, uden tilsat salt og med lavt fedtindhold.
Økologiske nudler fremstillet af brune ris. Nudlerne er fremstillet af fuldkorn og er både glutenfri, veganske, uden tilsat salt og med lavt fedtindhold.
Agar flager er et udtræk af Agar tangen der bruges som geleringsmiddel.
En smagfuld, tørret Arame tang med mange anvendelsesmuligheder. Arame tang giver et skønt pift til salater og seafood retter.
Økologiske røde Azukibønner fra Clearsprings BioKitchen. Smagfulde, røde bønner der bruges i mange japanske retter.
Økologisk Miso på byg i glas. Byg Miso kaldes også for mugi miso. Den er fuld modnet i cedertræsfade og følger de gamle traditionelle opskrifter.
Boghvedemel bruges vidt og bredt i de asiatiske køkkener - prøv f.eks. at lave dine egne Soba nudler fra bunden!
Økologisk Miso på brune ris i glas, også kendt som genmai miso. Den er fuld modnet i cedertræsfade og følger de gamle traditionelle opskrifter.
Økologisk Miso på brune ris i glas, også kendt som genmai miso. Den er fuld modnet i cedertræsfade og følger de gamle traditionelle opskrifter.
Riseddike fremstillet på traditionel vis af brune ris fra Kyusyu i Japan.
En fantastisk eddike af brune ris fra Kyusyu i Japan, som er fremstillet på traditionel vis med lagring i delvist jorddækkede lerkrukker.
Rismel bruges vidt og bredt i de asiatiske køkkener - denne version er fremstillet af brune ris.
Økologisk og upasteuriseret japansk Kikærtemiso. Cremet, rig på smag og en fin balance mellem den nøddeagtig nuance fra kikærterne og umamien fra misoen.
En smagfuld, tørret Dulse tang med mange anvendelsesmuligheder. Dulse tang giver et skønt pift til salater og seafood retter.
Green Nori Sprinkle, også kaldet Aonori er tang drys som du kan drysse på dine retter for både ekstra smag og et flot udseende.
En fantastisk, umamifyldt miso pasta, der er fremstillet af sojabønner. Misoen er upasteuriseret, så smagen og farven vil udvikle sig over tid.
Japanske nori plader også kendt som Hoshi Nori. Perfekt til Onigiri, grøntsagswraps, sushi ruller, ramen suppe og meget mere.
Instant miso suppe med masser af umami i smarte breve - lav lækker misosuppe på ingen tid! Pakken indeholder 4 breve á 15g.
Instant miso suppe pasta med masser af umami i smarte breve - lav lækker misosuppe på ingen tid! Pakken indeholder 4 breve á 15g.
Instant miso suppe pasta med masser af umami i smarte breve - lav lækker misosuppe på ingen tid! Pakken indeholder 4 breve á 15g.
Instant miso suppe pasta med masser af umami i smarte breve - lav lækker misosuppe på ingen tid! Pakken indeholder 4 breve á 15g.
Instant hvid miso suppe med tofu og forårsløg i smarte breve - lav lækker misosuppe på ingen tid! Pakken indeholder 4 breve á 10g.
Instant rød miso suppe med wakame tang i smarte breve - lav lækker misosuppe på ingen tid! Pakken indeholder 4 breve á 10g.
Instant sød hvid miso suppe med wakame tang i smarte breve - lav lækker misosuppe på ingen tid! Pakken indeholder 4 breve á 10g.
Tsuyu er en nudelbouillon der blot skal blandet med varmt vand for at give en fantastisk smag til dine nudelsupper.
Instant miso- og grøntsagsbouillon pasta med masser af umami i smarte breve - lav lækker smagfuld bouillon på ingen tid! Pakken indeholder 4 breve á 28g.
Tørrede flager af japansk wakame tang med en mild smag, skøn tekstur og sunde næringsstoffer. Kan bruges direkte i din miso- eller almindelige suppeboullion.
Kombu er også kendt under navnet Konbu, og er en tang der hovedsageligt bruges til suppebaser.
Kuzu stivelse er en glutenfri type stivelse der er fremstillet af Kuzu roden.
Mikawa Mirin produceret efter den traditionelle metode med koji fermentering og en modningsprocess på over 9 måneder.