BioAsia Extra Firm Økologisk Tofu 200g
Økologisk extra firm soja tofu med en ekstra fast struktur - perfekt til stegte tofu retter eller som vegansk erstatning for kød.
Stjerne god service - du skal altid være tilfreds :)
Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!
Super hurtig levering - kun 1-2 dage!
Beskrivelse
Denne tofu har en fast konsistens der er særdeles velegnet til retter hvor man ønsker at stege tofu, da den bedre holder på formen. I det japanske køkken bruges den i bla i misosuppe og i gryderetter som Sukiyaki, Shabu shabu og Nabe. Tofu kan også spises som den er, evt. toppet med lidt revet ingefær, tunflager og soya. Tofu er rig på protein og har et lavt fedtindhold.
Tofu har ikke meget smag i sig selv, men er perfekt til at suge smag til sig fra saucer, marinader, osv.
Derfor er det en perfekt ingrediens også til meget krydrede retter, hvor tofuen bærer smagen fra retten i en grad kød kan have svært ved.
Produktinformation
Produktinformation
- Vægt
- 200g
- Produceret i
- Bulgarien
Indhold
Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g
Vand, SOJAbønner*, salt, surhedsregulerende middel (E330), konsistensmiddel (E509)
*økologisk dyrket
Energi (kJ) | 602 kJ |
Energi (kcal) | 144 kcal |
Fedt | 7,8 g |
(heraf mættet) | 1,5 g |
Kulhydrat | 1,5 g |
(heraf sukkerarter) | <0,5 g |
Protein | 17 g |
Salt | 1,8 g |