Te Matcha Te Pulver 1kg QB00400

Matcha Te Pulver 1kg

Matcha Te Pulver - naturligt dyrket i Japan. Food grade matcha te der både kan benyttes til te drikke med mælk, madlavning, kager og søde sager.

395,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Denne matcha te er af høj kvalitet, med en intens, naturlig smag. Denne type matcha pulver er perfekt til dig der ønsker smagen af matcha i mælkedrikke, kager, is eller smoothies. Samtidig får man alle de gode næringsstoffer som matcha te indeholder.

Hvis du ønsker at nyde matcha te på den mere traditionelle måde, hvor teen drikkes rent, vil vi anbefale vores Matcha 20g eller Matcha 100g.

Ved dyrkning af japansk te er Japans rige natur og overgangen mellem ​​de fire årstider, der er rige på forandring, med til at skabe den unikke smag. Det meste af nutidens japanske te er masseproduceret ved hjælp af store automatiserede maskiner i et konventionelt landbrugsområde, hvorved der undgås hårde naturlige miljøer, der er ineffektive. Det er blevet et ensartet industriprodukt, og det påvirker desværre smagen.

Hamasashoten, som producerer denne Matcha te, er kendt for naturlig te uden store maskiner og kemikalier der påvirker smagen.

Produktionsområdet er højlandet 400m over Kagoshima Kirishima. Takket være det naturlige miljø omgivet af bjerge er det organisk landbrug uden pesticider og kemiske gødninger. 

Om vinteren fyger sneen sig om planterne, og om sommeren producerer det barske naturlige klima på over 40°C vild japansk te med en traditionel smag og aroma.

Vi importerer teen direkte fra Hamasashoten i Japan, og derfor kan vi tilbyde en super skarp pris på denne matcha te.

Tilbehør medfølger ikke.

Produktinformation

QB00400
Produktinformation
Vægt
1kg
Produceret i
Japan

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Ingredienser: Grøn te 100%

Produceret af Hamasa Shoten i Japan

Energi (kJ) 1385 kJ
Energi (kcal) 331 kcal
Fedt 4,7 g
   (heraf mættet) 0,62 g
Kulhydrat 47,7 g
   (heraf sukkerarter) 16,5 g
Protein 43,9 g
Salt 0,028 g


Du vil eventuelt også synes om