Te Matcha Te Pulver 1kg QB00400
Nedsat pris

Matcha Te Pulver 1kg

Tepulver til at lave den klassiske Matcha Te drik

299,00 kr. 399,00 kr. - 100,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

Sikker handel

 

Fri fragt ved køb over 399,-

 

Levering inden for 2-3 hverdage

Beskrivelse

Denne matcha te er af virkelig høj kvalitet, med en kraftig, naturlig smag. Perfekt til den klassiske matcha drik, men også til andre formål som kager og is.

Ved dyrkning af japansk te er Japans rige natur og overgangen mellem ​​de fire årstider, der er rige på forandring, med til at skabe den unikke smag. Det meste af nutidens japanske te er masseproduceret ved hjælp af store automatiserede maskiner i et konventionelt landbrugsområde, hvorved der undgås hårde naturlige miljøer, der er ineffektive. Det er blevet et ensartet industriprodukt, og det påvirker desværre smagen.

Hamasashoten, som producerer denne Matcha te, har til formål at gøre japansk te ærlig og naturlig uden de store maskiner og kemikalier der påvirker smagen.

Produktionsområdet er højlandet 400m over Kagoshima Kirishima. Takket være det naturlige miljø omgivet af bjerge er det organisk landbrug uden pesticider og kemiske gødninger. 

Om vinteren fyger sneen sig om planterne, og om sommeren producerer det barske naturlige klima på over 40°C vild japansk te med en gammeldags stærk smag og aroma.

Ministeriet for Landbrug, Skovbrug og Fiskeri opnåede et økologisk certifikat i år 2000. Desuden lever de op til de strenge EU og amerikanske økologiske certificering af pesticidstandarder.

Vi importerer teen direkte fra Hamasashoten i Japan, og derfor kan vi tilbyde en super skarp pris på denne matcha te.

Produktinformation

Hamasashoten
QB00400
Produktinformation
Vægt
1kg

Ingredienser og næringsindhold

Næringsindhold / 100 g

100% grønne teblade

Energi (kJ) 1355
Energi (kcal) 324 kcal
Fedt 5,3 g
   (heraf mættet) 0,68 g
Kulhydrat 38,5 g
   (heraf sukkerarter) 0,0 g
Protein 30,6 g
Salt 0,015 g


Du vil eventuelt også synes om

12 andre produkter i den samme kategori: