Hamasa Shoten

Hamasa Shoten er en JAS-standard økologisk certificeret japansk te producent, der garanterer dig høj kvalitet og autentisk smag for samtlige typer af japansk te.

Japansk te fra Hamasa Shoten

Hamasa Shoten producerer fantastiske japanske te produkter. Uanset om du er til grøn Sencha te, den aromatiske ceremonielle matcha te eller de ristede noter fra genmaicha eller houjicha, så finder du det i vores sortiment af ægte japansk te fra Hamasa Shoten.

Grøn te og matcha te

Den grønne te, også kendt som Sencha, samt det fine tepulver kaldet Matcha, er klassiske te drikke i Japan. Hamasa Shoten producerer disse typer te af absolut højeste kvalitet, så du er sikret en ægte japansk te oplevelse!

alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.