Kogebøger Ramen Obsession VM25848

Ramen Obsession

Ramen Obsession: The Ultimate Bible for Mastering Japanese Ramen. En verden af Ramen fra gaderne i Japan til dit køkken.

249,00 kr.
Inkl. moms
 Produktet er i øjeblikket udsolgt
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

OBS - denne bog er engelsksproget! This book is in English!

Krydret fond, slurpbare nudler og farverige toppings fyldt med smag og tekstur, en god skål japansk ramen er mere end bare mad, det er en oplevelse. Med Ramen Obsession har du alle de værktøjer, teknikker, opskrifter og trin-for-trin instruktioner, du skal bruge for at lave den perfekte skål med ramen derhjemme.

En masterclass i kunsten at lave ramen, denne omfattende bog giver et fascinerende overblik over rettens globale historie og kultur, fra dens tidlige start til nutidens fortolkninger. Ramen Obsession vil også lære dig, hvordan du laver en bred vifte af ramen fonder, salte tare saucer, aromatiske olier, autentiske nudler og lækre toppings - alt sammen fra bunden.

Denne bog indeholder:

  • Lokale smagsoplevelser i overflod!
    Fra solid Sapporo-ramen til fed Takayama-ramen og mere, tag dine smagsløg med på en rundtur i Japans forskellige regionale varianter.
  • Fond på et øjeblik!
    Spar tid med praktiske metoder til fremstilling af kylling, svinekød og veganske ramen bouillon med en elektrisk trykkoger.
  • Klar til ramen!
    Brug nyttige indkøbslister og lister over essentielle varer til at sikre, at dit spisekammer er perfekt fyldt til at lave lækre ramen-opskrifter.

Bring den utrolige smag fra en travl japansk ramen-bod direkte til din komfur. Ramen Obsession viser dig hvordan.

Fuld titel: Ramen Obsession: The Ultimate Bible for Mastering Japanese Ramen

Produktinformation

VM25848
Produktinformation
Højde
23,5cm
Bredde
19cm
Dybde
1,6cm
Sprog
Engelsk
Sidetal
219
Forfatter
Naomi Imatome-Yun & Robin Donovan
Format
Indbundet