Suppebaser Nihon Shokken Soja Ramen Suppebase 2kg LA05400

Nihon Shokken Soja Ramen Suppebase 2kg

Koncentreret base fra Nihon Shokken med lækker soja og smagsgivende konbu for en super klassisk ramen-oplevelse.

299,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Ramen kan virke en smule skræmmende at give sig i kast med.

Der skal koges en suppebase i flere timer og bruges mange ingredienser, hvilket ofte bliver en for stor opgave i en travl hverdag, hvor man ellers blot kunne trænge til en varm og smagfuld skål ramen.

Det er der nu råd for! Her er nemlig en suppebase, der blot skal blandes op med vand - uden at man går på kompromis med smagen!

Vi har testet den, og den smager absolut fantastisk og meget autentisk af soja med en masse umami og dyb aroma. 

Nihon Shokken ramen-suppebaser er i øvrigt også velegnede til vegetarer/veganere.

Tilberedning

Bland suppebasen i forholdet 1:9-10 med kogt vand i en suppe- eller hotpot-gryde til f.eks. større selskaber eller anret direkte i din skål for en enkelt portion. Suppesmagen kan tilmed varieres yderligere ved at kombinere 1 del base med 10 dele vegetarisk eller animalsk ikke-saltet fond.

Ønsker du at servere en ekstra indbydende ramen for dine gæster, kan du med fordel gøre dette i vores flotte japanske ramen-skåle samt anrette med tilbehør og lækre toppings som sesamfrø, forårsløg, bønnespirer og chiliolie.

Produktinformation

LA05400
Produktinformation
Vægt
2kg

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Vand, sojasauce 24% (sojabønner, salt, hvede, glukose, byg), sukker, salt, rapsolie, konbu-ekstrakt, hydrolyseret protein (hvedegluten, majsgluten, salt), gærekstrakt, revet ingefær, porreekstrakt, smagsforstærkere (E621, E631), revet hvidløg, løgpasta (løg, sojabønneolie, glukose, dextrin, salt, vand), eddike (alkohol), fortykningsmiddel (E415), peber.

Allergener: soja, gluten, byg
Oprindelse: Japan

Omrystes før brug. Bør opbevares på køl efter åbning.
Suppebasen holder sig fint 2-3 måneder efter åbning, så længe den opbevares på køl, og låget lukkes tæt til.

Energi (kJ) 565 kJ
Energi (kcal) 135 kcal
Fedt 5,4 g
   (heraf mættet) 0,3 g
Kulhydrat 17,0 g
   (heraf sukkerarter) 11,3 g
Protein 4,5 g
Salt 14,5 g


Du vil eventuelt også synes om