Kogebøger Ivan Ramen VM11674

Ivan Ramen

Love, Obsession, and Recipes from Tokyo's Most Unlikely Noodle Joint - en fantastisk bog med helt unikker Ramen opskrifter og fortællinger.

395,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

OBS - denne bog er engelsksproget! This book is in English!

I 2007 gjorde Ivan Orkin, en midaldrende jødisk fyr fra Long Island, noget skørt. I Tokyos madivrige Ramen mekka, åbnede Ivan en ramen-butik.

Han var en gaijin (udlænding), der forsøgte at skabe sig et navn, et sted, der er voldsomt meningsfuldt om ramen. Først kom kunderne, fordi de var nysgerrige, men rygtet spredte sig hurtigt om Ivans håndlavede nudler, rene og komplekse fond og omhyggeligt tilberedte toppings. Snart nok blev Ivan en berømthed - en fast bestanddel af japanske tv-programmer og ansigtet på sit eget bedst sælgende mærke af instant ramen.
Ivan åbnede endnu en Ramen biks i Tokyo og er siden vendt tilbage til New York City for at åbne to amerikanske filialer.

Ivan Ramen er i det væsentlige to bøger i én: en erindringsbog og en kogebog. På disse sider fortæller Ivan historien om sin opstigning fra egensindig ungdom til en stjerne i Tokyos restaurantscene. Han deler også mere end fyrre opskrifter, inklusive den komplette, detaljerede opskrift på hans signatur Shio Ramen; kreative måder at bruge ekstra ramen-komponenter på; og nogle af hans mest populære ramen-varianter.

Ivan Ramen er skrevet med lige dele ærlighed, humor, taknemmelighed og respektløshed og er den eneste engelsksprogede bog, der giver et kig ind i den kultiske verden af ​​ramen-fremstilling i Japan. Det vil inspirere dig til at gå din egen vej, give dig indsigt i japansk kultur og efterlade dig med en dyb påskønnelse af, hvad der indgår i en tilsyneladende enkel skål med nudler.

Produktinformation

VM11674
Produktinformation
Sprog
Engelsk
Sidetal
224
Forfatter
Ivan Orkin
Format
Hardcover