Kikkoman Tokusen Marudaizu Shoyu 500ml
Japansk sojasauce af særligt høj kvalitet med en mild og kompleks smag frembragt under en naturlig brygningsproces med hele fermenterede sojabønner.
Stjerne god service - du skal altid være tilfreds :)
Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!
Super hurtig levering - kun 1-2 dage!
Beskrivelse
En mild og afrundet sojasauce fra japanske Kikkoman, som har fremstillet autentisk soja sauce siden 1600-tallet, og hvis berømte soja kan opleves verden over.
Denne Tokusen Marudaizu Shoyu følger kategoriseringen for sojakvaliteter i Japan og har fået graden "særligt udvalgt" (特選, tokusen) tildelt sit navn som testamente til kvaliteten.
Produktionen af Marudaizu er dog især fokuseret omkring den langsommere, mere nænsomme fermentering af hele sojabønner frem for brugen af affedtede hakkede sojabønner; en industristandard som kræver kortere fermenteringstid.
Der er derfor givet sojabønnerne ekstra god tid at udvikle de komplekse og milde smage tilstede i Marudaizu Shoyu, og som derfor også er en sauce særdeles velegnet som tilbehør i lette retter eller som dyppesauce til f.eks. sashimi, sushi eller tofu hiyayakko.
Produktinformation
Produktinformation
- Indhold volumen
- 500ml
- Produceret i
- Japan
Indhold
Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 ml
Vand, sojabønner, hvede, salt.
Allergener: gluten, soja
Oprindelse: Japan
Energi (kJ) | 392 kJ |
Energi (kcal) | 92 kcal |
Fedt | 0,0 g |
(heraf mættet) | 0,0 g |
Kulhydrat | 13,0 g |
(heraf sukkerarter) | 1,3 g |
Protein | 9,7 g |
Salt | 16,2 g |