Beskrivelse
Tamari er betegnelsen for soja/soya sauce der er produceret uden hvede. Det gør sojasaucen glutenfri og dermed velegnet til gluten allergikere.
Smagen er kraftig, da den er produceret i Japan udfra en 500 år gammel opskrift og modnet i cedertræstønder over to somre.
Produktinformation
CW00427
Produktinformation
- Indhold volumen
- 500ml
Indhold
Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 ml
Hele SOJAbønner* (46%), vand, havsalt, mirin* (sød ris*, vand, riskultur*). *Økologisk dyrket og kontrolleret. Glutenfri og optaget i "Coeliac Society Directory".
Energi (kJ) | 415 kJ |
Energi (kcal) | 98 kcal |
Fedt | 0,0 g |
(heraf mættet) | 0,0 g |
Kulhydrat | 8,4 g |
(heraf sukkerarter) | 0,6 g |
Protein | 15 g |
Salt | 15,9 g |