Beskrivelse
Tamari er betegnelsen for soja/soya sauce der er produceret uden hvede. Det gør sojasaucen glutenfri og dermed velegnet til gluten allergikere.
Smagen er kraftig, da den er produceret i Japan udfra en 500 år gammel opskrift og modnet i cedertræstønder over to somre.
Produktinformation
CW00425
Produktinformation
- Indhold volumen
- 150ml
Indhold
Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g
Sojabønner* (46%), vand, havsalt, mirin* (sød ris*, vand, riskultur*). *Økologisk dyrket. Glutenfri og optaget i "Coeliac Society Directory".
Energi (kJ) | 832 kJ |
Energi (kcal) | 196 kcal |
Fedt | 0,2 g |
(heraf mættet) | <0,1 g |
Kulhydrat | 34 g |
(heraf sukkerarter) | 1,8 g |
Protein | 13,7 g |
Salt | 15,9 g |