Beskrivelse
Kinesisk soja har som udgangspunkt en tykkere konsistens, mørkere farve og mere intens smag sammenlignet med japansk soja, hvorfor vi især anbefaler at bruge den til at marinere og stege dine tofu, konnyaku- og kødretter som Peking And og Tangcu Paigu i. Dit marinerede protein vil da fremstå med en smuk, glaseret mørk overflade efter tilberedning.
Denne ekstra mørke variant har en sødere, mindre saltet smag end en lettere sojasauce og den udvikler sin smag yderligere under tilberedning med varme.
Produktinformation
Produktinformation
- Vægt
- 150ml
- Produceret i
- Kina
Indhold
Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 ml
Vand, salt, sojabønner, farve E150a, hvedemel, sukker, smagsforstærker E621, konserveringsmiddel E202.
Fremstillet i Kina
Energi (kJ) | 265 kJ |
Energi (kcal) | 63 kcal |
Fedt | 0,0 g |
(heraf mættet) | 0,0 g |
Kulhydrat | 11 g |
(heraf sukkerarter) | 6 g |
Protein | 4,4 g |
Salt | 20 g |