Beskrivelse
Soya Sauce anvendes som en slags krydderi, der tilfører maden både smag og salt. Det er en basisingrediens i det japanske køkken.
Det tager imellem 18-24 måneder at producere Clearsprings Shoyu. ´Saucen modnes i cedertræstønder og får derved en meget nuanceret smag. Mange sojasauce modner max 3-4 måneder. Den fred og ro samt den naturlige gæring giver sojasaucen mulighed for at udvikle en helt særlig aromatisk, skarp og fyldig smag. Denne Soy Sauce er fremstillet hos en af Japans mest velansete sojasauce-producenter, hvor familien igennem 8 generationer har beskæftiget sig med dette håndværk.
Produktinformation
Produktinformation
- Indhold volumen
- 500ml
Indhold
Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g
Vand, hele SOJAbønner* (18%), HVEDE*, havsalt. (*Økologisk dyrket og kontrolleret.)
Energi (kJ) | 221 kJ |
Energi (kcal) | 52,1 kcal |
Fedt | 0,5 g |
(heraf mættet) | 0,16 g |
Kulhydrat | 11,8 g |
(heraf sukkerarter) | 1,3 g |
Protein | 0,1 g |
Salt | 12,18 g |